★★★★★

5 stjerner på Facebook

Om os

Vi er eksperter

Velkommen til Sams Indeklima

Vi er eksperter i at nedbringe dårligt CO2, skadeligt radon og generende fugt. 

Vi er specialister i forbedring af indeklima i boliger og tilbyder skræddersyede løsninger til at tackle udfordringer som dårlig CO2, fugt, skimmelsvamp og skadeligt radon. Med vores store ekspertise og erfaring inden for branchen er vi dedikerede til at hjælpe vores kunder med at skabe et sundere og mere behageligt indeklima.

Bag Sams Indeklima står jeg, Morten Nielsen, og jeg har gennem mange år dedikeret mig til at skabe et sundere indeklima i danske hjem. Jeg har tidligere arbejdet for et andet firma, men min drøm om at starte mit eget blev simpelthen for stærk til at ignorere. Således begyndte jeg Sams Indeklima, hvor grundstenene er solidt håndværk, personlig kundeservice og professionel rådgivning.

Jeg er her for at sikre, at du får den bedste løsning til dit hjem, fordi jeg ved, hvor vigtigt det er at have et sundt og behageligt indeklima. Hos Sams Indeklima lægger jeg min erfaring og lidenskab i at skabe optimale forhold for dig og din familie.

Vi står derfor også altid klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til vores produkter, eller hvorvidt vi kan hjælpe dig. Du kan også altid kontakte os og få en uforpligtende snak eller tilbud på et nyt ventilationssystem til din bolig.

Vores anmeldelser

Vi har 5 stjerner ud af 5 på Facebook

★★★★★

Baseret på +4 anmeldelser

★★★★★

Fair pris og meget tilfreds

Meget tilfreds med Sams indeklima og fair pris. Klar anbefalingen herfra.

– Thomas Pedersen

★★★★★

Super god service

Har haft Morten ude og sætte 4 ventilatorer op i vores kælder. Super god service og professionelt arbejde. Fandt ham på Facebook og er meget tilfreds med resultatet.

– David Lorentzen

★★★★★

Flink, effektiv og professionel

Fik installeret Duka på en formiddag. Effektivt, pænt udført, god oprydning og afsluttende instruktion i anvendelsen.

– L. Ryberg