★★★★★

5 stjerner på Facebook

BSK ventilation

Effektivt ventilationssystem

BSK ventilation - En komplet løsning

Få et effektivt ventilationssystem med BSK ventilation. BSK ventilationsanlæg hjælper effektivt med at forbedrer luftkvaliteten og energieffektiviteten i alle rum, inklusiv vådrum. Produkterne benytter avanceret varmegenvindingsteknologi, der genanvender op til 90% af varmen fra den udsugede luft, hvilket reducerer energiforbruget og sænker dine varmeudgifter. 

BSK ventilation er designet til at fungere optimalt i alle typer boligrum og sikrer konstant og effektiv udluftning, der bekæmper radon, partikler, CO2, fugt og skimmelsvamp. BSK ventilationsanlæg er diskrete, nemme at betjene, og kræver minimal vedligeholdelse.

Kontakt os for mere information omkring vores BSK ventilationsanlæg.

Vores anmeldelser

Vi har 5 stjerner ud af 5 på Facebook

★★★★★

Baseret på +4 anmeldelser

★★★★★

Fair pris og meget tilfreds

Meget tilfreds med Sams indeklima og fair pris. Klar anbefalingen herfra.

– Thomas Pedersen

★★★★★

Super god service

Har haft Morten ude og sætte 4 ventilatorer op i vores kælder. Super god service og professionelt arbejde. Fandt ham på Facebook og er meget tilfreds med resultatet.

– David Lorentzen

★★★★★

Flink, effektiv og professionel

Fik installeret Duka på en formiddag. Effektivt, pænt udført, god oprydning og afsluttende instruktion i anvendelsen.

– L. Ryberg 

Udvalg

Vores udvalg af BSK ventilationsanlæg

Vi tilbyder 2 slags BSK ventilationsanlæg herunder et-rums ventilationsanlæg (BSK Zephyr) og et decentralt ventilationsanlæg (BSK TriaAir Notus) som primært anvendes til boligventilation.

BSK Zephyr ventilation
Den komplette ventilationsløsning med varmegenvinding
7.300 kr.

inkl moms. og komplet montering

BSK ventilation

Ofte stillede spørgsmål

Varmegenvinding i BSK-systemer indebærer genanvendelse af varme fra den udsugede luft i boligen. Teknologien genvinder op til 90% af varmen, som derefter anvendes til at opvarme den friske luft, der føres ind i hjemmet. Dette reducerer behovet for yderligere opvarmning og sænker energiforbruget. 

Ja, BSK ventilationssystemer kan installeres i alle typer boliger, fra lejligheder til enfamiliehuse. Systemerne er designet til at være fleksible og kan tilpasses forskellige boligstørrelser og rumtyper, herunder vådrum. 

Nej, BSK-systemerne er udstyret med avanceret støjreducerende teknologi, der sikrer, at de fungerer stille og ikke forstyrrer den daglige komfort i hjemmet. 

BSK ventilationssystemer kræver minimal vedligeholdelse. Vi anbefaler en årlig inspektion og rengøring for at sikre, at systemet fungerer optimalt. Dette inkluderer tjek af filtre og rengøring af ventilationskanaler. 

BSK ventilationssystemer sikrer konstant udskiftning af indeluften med filtreret, frisk luft udefra. Dette reducerer koncentrationen af skadelige stoffer, allergener og fugtighed, hvilket forbedrer det generelle indeklima og forebygger skimmelsvamp og andre luftbårne problemer.